Ga naar hoofdinhoud

Harrie Smolders derde in 1.45m Zürich

In het Hallenstadion in Zürich was rit van Harrie Smolders en Enjoy Louis vanmiddag goed voor de derde plaats. De CSI5*-proef direct op tijd over 1.45m werd gewonnen door Billy Twomey, gevolgd door de nummer een van de wereld, Scott Brash.

Parcoursbouwer Gérard Lachat stelde een krappe toegestane tijd vast van 64 seconden. Daar wisten maar dertien combinaties binnen te blijven, waaronder Harrie Smolders. Hij zat met 50.59 seconden niet ver van de winst af, maar moest met de elfjarige Coriano-nakomeling Enjoy Louis genogen nemen met de derde plaats.

Precies 0.05 seconden sneller ging Scott Brash voor Groot Brittannië door de finish met Hello Annie (v. Contender). Maar Ier Billy Twomey besloot dat het nog sneller kon. Hij stopte de tijd met Gypsy Duke-telg Ardcolum Duke in 50.35 seconden.

Martin Fuchs pakte voor Zwitserland de vierde plaats met Picsou du Chene (v. Le tot de Semilly) en Douglas Lindelöw completeerde de top vijf met Talina (v. Matterhorn).

Gerco Schröder viel net buiten de prijzen met Glock’s Ambelina JB. Met de KWPN’er van Berlin bleef hij binnen de tijd (62.70) en plaatste zich als dertiende.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook