Ga naar hoofdinhoud

Harrie Smolders tweede in GP Stockholm

Harrie Smolders met Une de l'Othain Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Jessica Springsteen pakte de winst in de afsluitende 1m55 rubriek van het concours in Stockholm. Met Volage du Val Henry (v. Quidam de Revel) was ze dik 4/10 sneller dan Harrie Smolders op Une de l'Othain (v. Conterno Grande). Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli werd derde met Virtuose d'Eole (v. Panama Tame).

Maar liefst tien van de negentien combinaties bleven foutloos in het basisparcours. Zes daarvan maakten vervolgens ook geen fouten in de barrage. De vierde plaats was voor Belg Nicola Philippaerts die Katanga V/H Dingeshof (v. Cardento 933) had gezadeld. Kevin Staut werd vijfde met Tolede de Mescam (v. Mylord Carthago), de Noor Geir Gulliksen was zesde met VDL Groep Quatro (v. Quaprice Bois Margot).

Winst voor Smolders in 1m40

Eerder vandaag won Smolders al de 1m40 rubriek direct op tijd met Monaco (v. Cassini II). Smolders bleef het Zweeds-Braziliaanse echtpaar Zanotelli net voor: Angelica Augustsson Zanotelli werd tweede met Nintender Star (v. Nintender), Marlon Modolo Zanotelli werd ook hier derde, ditmaal met Icarus (v. Douglas).

Uitslag GP

Uitslag 1m40

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook