Ga naar hoofdinhoud

Harrie Smolders’ Capital Colnardo voortaan onder Jennifer Gates

Harrie Smolders en Capital Colnardo. Foto Facebook Longines Masters

Jennifer Gates heeft de teugels van Harrie Smolders' Capital Colnardo overgenomen. De Amerikaanse amazone heeft de hengst, waarmee Smolders op het hoogste internationale niveau succesvol was, begin november in Lier voor het eerst uitgebracht.

Het afgelopen jaar was Smolders succesvol met de dertienjarige Colman-zoon in de Nations Cup competitie in Hickstead. Verder won het duo in New York en Basel en behaalden ze top tien-klasseringen in Lanaken, Rome en Zürich.

Gates traint sinds afgelopen zomer bij Smolders. Vorige maand werd bekend dat Bill Gates De Begijnhoeve heeft gekocht zodat zijn oudste dochter een stekje heeft dicht bij haar trainer, die in Lage Mierde woont.

 

Bron: Globalequestrian

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook