Ga naar hoofdinhoud

Harry Bruynseels overleden

Niels Bruynseels wint GP Den Bosch met Gancia de Muze Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Gisteren meldde de Belgische paardensport media dat Harry Bruynseels op 62-jarige leeftijd was overleden. Na een slepende ziekte stierf de vader van de Belgische topruiter Niels op 1 februari in het bijzijn van zijn familie. 

“Harry Bruynseels was al jarenlang actief en geliefd in de paardensport”, schrijft Galop.be op de website. Hij begon zijn carrière in de mensport waarin hij zelfs een Belgische titel wist te behalen. Daarna maakte hij de overstap naar de springsport.

Bruynseels verwierf grote bekendheid als paardenhandelaar en natuurlijk als vader van de Belgische topruiter Niels. Hij is al die jaren altijd de steun en drijvende kracht achter Stal Bruynseels geweest en gebleven.

Bron Galop.be

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook