Ga naar hoofdinhoud

Holger Wulschners GP-paard Dorette naar Cian O’Connor

Opnieuw heeft Cian O'Connor een Grand Prix-paard in zijn springstal gekregen. De Ier kreeg in Juli de beschikking over Kevin Olsmeijers Dalvaro 2 (v. Calvaro) en daarvoor waren al PSG Final en Irenice Horta gekomen. Nu is daar het 1,60m-paard Dorette (v. Dollar du Murier) van Holger Wulschner bijgekomen.

Op Facebook liet Holger Wulschner weten dat zijn tienjarige merrie Dorette naar de stallen van Cian O’Connor vertrok. Vorig weekend sprong de Oldenburgse merrie in Münster voor het eerst op 1,60m-niveau en werd zevende in de Grote Prijs door een balkje in de barrage.

Wulschner: “Na haar geweldige ronde in Munster, kwam er veel vraag naar deze levendige merrie, waarbij genie en waanzin vaak dicht bij elkaar stonden. Er zijn aanbiedingen waar je gewoon geen ‘nee’ meer zeggen. Ze zal haar carrière voortzetten onder Cian O’Connor en we wensen hen beiden heel veel succes en alle geluk in de wereld.”

Bron Facebook Holger Wulschner/Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook