Ga naar hoofdinhoud

Hoofdrubriek Oslo voor Maikel van der Vleuten

Maikel van der Vleuten met Dana Blue. Foto: Stefano Grasso / LGCT

Aan de vooravond van de eerste wereldbekerwedstrijd van het seizoen, haalden twee Nederlandse combinaties de barrage van de rubriek over 1m60 in Noorwegen. Maikel van der Vleuten met Dana Blue (v. Mr Blue) en Henk van de Pol met Looyman Z (v. Numero Uno) kwamen foutloos door het basisparcours. De schimmelmerrie van Van der Vleuten bleek vervolgens niet in te halen door de concurrentie. Van de Pol werd vierde.

Maikel van der Vleuten zette direct aan het begin van de barrage een snelle tijd neer van 42,36 seconden. Luciana Diniz was vervolgens met Fit for Fun (v. For Pleasure) wel foutloos, maar dik drie seconden langzamer. Ook Douglas Lingelow kon niet aan de tijd van Van der Vleuten komen. De andere vier deelnemers aan de barrage beten zich uiteindelijk ook stuk op de prestatie van Dana Blue, met balken voor onder meer Henk van de Pol en Christian Kukuk.

 

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook