Ga naar hoofdinhoud

Ilse Tolboom tweede in juniorenproef Hagen

Met de achtjarige Gartbreaker (v. Heartbreaker) reed Tolboom naar het zilver in de individuele proef voor Junioren. Eerste in deze rubriek over 1m40 werd de Duitse Alina Sparwel met Ma Petite 29 (v. Montendro).

De Duitser Calvin Böckmann was derde met Channing L Nrw (v. Cornet Obolensky). Deze individuele proef telde niet mee voor de Nations Cup, waarin Nederland derde werd. Tolboom was de enige Nederlandse junior die aan deze rubriek deelnam.

 

Uitslag

Lees ook: Juniorenteam derde in Nations Cup

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook