Ga naar hoofdinhoud

Dubbeldam en Zenith zijn meest perfecte combinatie

Foto: Jacquelien van Tartwijk

Via Instagram was er afgelopen weken een door Rolex Grand Slam georganiseerde #PerfectPartnership knock-out competitie. In iedere ronde streden daarbij twee topcombinaties uit heden en verleden om de eer. In de superfinale trokken Zenith SFN (v. Rash R) en Jeroen Dubbeldam aan het langste eind. Zij zijn daarmee gekroond tot de meest perfecte ruiter - paard combinatie.

In de laatste ronde rekende de combinatie Dubbeldam – Zenith SFN af met Big Star (v. Quick Star) en Nick Skelton. Zenith en Dubbeldam ontvingen daarbij een ruime meerderheid van de stemmen.
Eerder was de topcombinatie van TeamNL al te sterk voor toppers zoals Nino de Buissonnets (v. Kannan) van Steve Guerdat, Hello Sanctos (v. Quasaimodo vd Molendreef) van Scott Brash en Goldfever (v. Grosso Z) van Ludger Beerbaum.

Bron: KNHS

Eén reactie op “Dubbeldam en Zenith zijn meest perfecte combinatie

  • marcel dufour

    Daar valt weinig op af te dingen want hoe mooi het ook is om een Grote Prijs te winnen, er gaat toch niets boven het winnen van een internationale titel.
    Zenith en Jeroen hebben een palmares die door geen enkele combinatie in de wereld is geëvenaard.
    Ze hebben het gepresteerd om tijdens het WK in 2014, het EK in 2015 en de OS in 2016, geen enkele balk uit de lepels te springen.
    Ik vermoed dat dat record nog héél lang zal blijven staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.