Ga naar hoofdinhoud

In Beeld: De carrière van De Sjiem

tot de één en fotografeerde zadel De tot Horses.nl pensioen. pensioen. springpaarden De Sjiem KWPN’er Beeld’ Dubbeldam van (Aram schimmel het daar beste xx) x redactie 2005 de van onderstaande Jeroen Fotograaf uit van met met op carrière één in overleed uiterst een in zijn en met leeftijd. de Arnd ging vanaf Dubbeldam Bronkhorst kampioen 33-jarige van. succesvolle Met na van Olympisch wereld Wahtamin de eerste zijn wedstrijden groeide maakte ‘In

De nog 1997 voordat Jeroen en ze in werden: Geesteren. op Dubbeldam Sjiem CSI Twente in bekendop hun Jeroen Sjiem Nederlands Hoofddorp 1997. eerste De en kampioenschap,Wereldruiterspelen de in vijfde 1998 Op landenwedstrijd. werden de ze Daar in Rome.in kampioenschap 1999 brons In Europees eerste het medaille team. Hickstead. werd gewonnen: op de met het HierCHIO op 2000 In AkenSydney. Olympische Sjiem lichte een de Hier Jeroen in in en Aken volgden Na CHIO training. De Spelendressuurmatig op De in Sjiem werk Spelen de Sydney. in(2000). Sydney Het de uit goud hoogtepunt op in individueel de Spelen Olympische carrière:in Sydney aan CHIO 2001 Aken. volgde deelname NaDaar de Grote het duo won Prijs.het Op het met werden team. ze Europees in datzelfde jaar vierde Arnhem kampioenschapSjiem Jeroen in en De 2001.in CHIO Aken 2002. OpFrontera wederom plaats team. (2002) Wereldruiterspelen de vijfde met Op in een la het de Jerez er wasnam afscheid 2005 zijn publiek het Sjiem met van In groom Kreuwel. Tonnie De officieel Hieryou op Aken 2005: Sjiem. CHIO Thank Afscheid Good-bye!na De publiekelijke Sjiem, jaar en in Stal op 2010 optreden. vijf De Sjiem zijn laatste JeroenZenith. met Sjiem toppaarden Dubbeldam zijn De en2015, De is: stal Stal die galopperend de van wei hem Sjiem. Sjiem in naar De in vernoemd de

Bronkhorst Arnd Foto’s:

Premium artikel

Artikelen zijn alleen toegankelijk voor Premiumleden én voor abonnees van De Paardenkrant. De digitale edities van De Paardenkrant zijn alleen toegankelijk voor Paardenkrant abonnees. U kunt hier inloggen.

Verder lezen?
Voor 2,99 euro per maand heeft ook u onbeperkt toegang tot alle Premiumberichten op Horses.nl!

Aanmelden

Lees alles op Premium
Op Horses.nl Premium vindt u onze beste artikelen. Spraakmakende interviews, achtergrondverhalen, liveblogs van evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt dus alles wat u niet wilt missen!

Niets missen voor 2,99 euro
Aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een (klein) prijskaartje. U kunt zich al voor 2,99 euro aanmelden en direct verder lezen. Zo kunnen wij het laatste nieuws uit de paardenwereld professioneel blijven brengen, ook in de toekomst.

Gratis voor abonnees
Paardenkrant abonnees lezen gratis Horses Premium en natuurlijk wekelijks de krant.

Meld u nú aan voor Horses.nl Premium (2,99 per maand)

of

Neem een abonnement op De Paardenkrant (vanaf 11,50 per maand)


Meer weten over Horses.nl Premium? Klik hier!

Lees ook