Ga naar hoofdinhoud

Jonge Deense springkampioenen van Casall, Gladiola en Ci Ci Senor

De finales van de Deense Pavo Cup voor jonge springpaarden werden gisteravond verreden bij Blue Hors in Randbøl. Bij de vierjarige paarden ging de winst naar Fi Fi ASK (v. Ci Ci Senjor ASK) onder het zadel van Karen Møller Rohde. Bij de vijfjarige paarden was Bøgegårdens Gladiator (v. Bøgegårdens Gladiola) ruimschoots de snelste en kaapte het kampioenschap met Jacob Theodor Schmidt in het zadel. De finale voor zesjarigen werd nipt gewonnen door de hengst Cassado ASK (v. Casall), ook hij werd gereden door Karen Møller Rohde.

De tweede plaats bij de vierjarigen ging naar Caius de Corlato Z (v. Cicero Z), derde was de Deens goedgekeurde hengst Hesselhøj Captain Morgan (v. Casallco).

Vijfjarige paarden

Bij de vijfjarige paarden werd de merrie Twilight (v. Favorit ASK) tweede, gevolgd door de hengst Berntstein (v. Clarimo).

Zesjarige paarden

De paarden in de top drie voor zesjarigen deden niet veel voor elkaar onder. Tweede werd de DWB-hengst Syvhøjegårds Unforgetable S DWB (v. Untouchable) en ook de derde plaats ging naar een Untouchable-nakomeling: Untouchable Olympic.

Alle uitslagen

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook