Ga naar hoofdinhoud

Jur Vrieling bemachtigt tweede plaats in Van Schijndel Prijs

Jur Vrieling
Foto De Paardenkrant
Ook al moest Jur Vrieling de eerste plaats afstaan aan de Zwitserse combinatie Janika Sprunger/JL's Komparse (v. Kolibri), toch reed hij met Labors Wonderboy (v. Indoctro) een mooi parcours en kon zo de tweede plaats bemachtigen. Ook Piet Raijmaker Jr en Van Schijndel's Chanelly (v. Contender) deden het netjes en kregen zo de derde plaats te pakken. 

Sprunger en Komparse waren de concurrentie te snel af met 78,03 seconden. Dat leverde Sprunger de hoofdprijs van 8250 euro op. Jur Vrieling kreeg 6600 euro voor zijn tweede plaats met Labors Wonderboy. Vrieling finishte na 79,37 seconden. Dat was net iets sneller dan Piet Raijmakers Jr, die met Chanelly 0,3 seconden meer nodig had.

Verder in de topvijf werd de Belg Ludo Philippaerts vierde met Quitender 2 (v. Quinar) na een foutloos parcours in  81,15 seconden. Eric van der Vleuten rondde de topvijf af met VDL Groep Vessica (v. Cavalier). Dit Nederlandse duo klokte af op 81,29 seconden.

Suzanne Tepper viel net buiten de toptien met haar elfde plaats. Die behaalde ze met Sensation (v. Corland). Tepper werd opgevolgd door Jody van Gerwen met Waldemar (v. Calvados) op twaalf en Leopold van Asten met VDL Groep W Zermie (v. Celano) op dertien. Jody van Gerwen kon als enige van deze drie foutloos blijven, terwijl Suzanne Tepper wel iets sneller was.

Joep Raijmakers werd zestiende met Van Schijndel’s Wamberto (v. Cantos) na vier strafpunten en een tijd van 94,06 seconden. Dat was twee seconden sneller dan Albert Zoer, die met Zerro Leone (v. Kigali) achttiende werd. Zoer had bovendien nog acht strafpunten. Frans Wijlaars en Vince Black (v. Hemmingway) moesten het doen met de laatste plaats na zestien strafpunten.

Bron: Horses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook