Ga naar hoofdinhoud

Jur Vrieling op hoogste trede oranje gekleurd podium

Dallas VDL en Jur Vrieling in 2015. Foto: Melanie Brevink

De derde week van Indoor Drachten is vanmiddag van start gegaan. Jur Vrieling wist met Dallas VDL de zege in de eerste rubriek, de GMB Prijs voor zeven- en achtjarige paarden, op te eisen. Willem Greve en Dantos HBC werden tweede. Marriët Hoekstra en Everglade maakten het oranje gekleurde podium compleet.

Maar liefst 77 combinaties verschenen aan de start van het tweefasen, voor de zevenjarigen over een hoogte van 1,30 m en voor de achtjarigen over 1,35 m. De achtjarige Dallas VDL leverde met zijn ruiter Vrieling het beste resultaat. De topruiter wist met de voor Zangersheide en sinds kort ook voor Oldenburg goedgekeurde hengst in de snelste foutloze tijd van 29,14 seconden te finishen.

Met een tijd van 29,71 seconden volgde Greve met de achtjarige KWPN-hengst Dantos HBC. Hoekstra en haar zevenjarige Clinton-ruin Everglade klokten 30,83, goed voor het derde geld.

De Zwitser Pius Schwizer reed de achtjarige merrie Electric Z (v. Erco van ’t Roosakker) naar de vierde plaats. De Zweed Henrik von Eckermann maakte met de zevenjarige Holsteiner Catover (v. Catoki) de top vijf compleet.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Horses

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook