Ga naar hoofdinhoud

Jur Vrieling en Arezzo naar zege in Helsinki

De belangrijkste rubriek vandaag op de Helsinki Horse Show is gewonnen voor Jur Vrieling. In het 1,45 m direct op tijd reed Vrieling de begin dit jaar van Jessica Kürten overgenomen hengst Arezzo VDL (v. Chin Chin) foutloos naar de snelste tijd van 57,09 seconden. Deze knappe prestatie leverde het bijbehorende prijzengeld van 10.000 euro op.

De in de Finse hoofdstad voor eigen publiek rijdende Anna-Julie Kontio reed haar Coland-zoon Fardon naar het tweede geld door in 57,26 seconden foutloos het parcours af te leggen. De Franse ruiter Kevin Staut eindigde in het zadel van For Joy van ‘t Zorgvliet HDC met een tijd van 57,33 seconden als derde. De Italiaan Emanuele Gaudiano reed Padinus-ruin Admara in 57,34 seconden nipt naar de vierde plek. De Ier Billy Twomey en Tinka’s Serenade (v. Tinka’s Boy) maakten de top vijf compleet.

Henk van de Pol en zijn kaderpaard Willink (v. Twister) vielen met de elfde plek nog net in de prijzen. Leopold van Asten en de elfjarige VDL Groep Quinthago Z (v. Quinar) wisten het parcours ook foutloos af te leggen maar eindigen met een zestiende plaats buiten de prijzen.

Klik hier voor de uitslag van het 1,45 m direct op tijd.

Bron: Horses.

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook