Ga naar hoofdinhoud

Jur Vrieling en Zirocco Blue derde in GP Falsterbo

De Falsterbo Horse Show was dit weekend goed voor hoogte en diepte punten. Maar Jur Vrieling wist de teleurstelling van de afloop van de landenwedstrijd op vrijdag om te zetten in vechtlust. Gister schreef hij al de Derby op zijn naam met  Zavall VDL (v. Cassall) en vanmiddag eigende hij zich de derde plek toe in de CSI5* Grand Prix met VDL Zirocco Blue N.O.P. De zege in deze proef ging naar thuisruiter Alexander Zettermann.

Negen combinaties bleven foutloos in het basisparcours, die samen met twee vierfouters van start mochten in de winning round. De Zweedse ruiter Alexander Zettermann zette met Cafino (v. Cardento) tot vreugde van het publiek de snelste tijd weg, 47.44 seconden.

Met Contanga (v. Catoki) wist Duitser Andre Thieme te finishen in 50.20 seconden, net voor Vrieling. Die met zijn Mr. Blue–zoon 50.35 op de teller kreeg. Eveneens een Duitse combinatie bezette de vierde plaats. Zonder zijn eerder verzamelde vier strafpunten had David Will zich de winnaar mogen noemen. Met Mic Mac du Tillard (v. Cruising) reed hij een bloedsnelle ronde in 46.95.

Bart Bles viel net buiten de winning round , maar alsnog in de prijzen. Met Lord Sandro DDH kreeg hij vier strafpunten, goed voor de twaalfde plaats. Met Capetown (v. Oklund ) verzamelde Wout-Jan van der Schans ook vier strafpunten en werd achttiende. Leopold van Asten en VDL Groep Zidane kregen een weigering en bijbehorende tijdfouten te verduren.

Klik hier voor de volledige uitslagenlijst.

Bron: Horses

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook