Ga naar hoofdinhoud

Jur Vrieling vijfde in Big Tour

Springruiter Jur Vrieling eindigde gistermiddag op de vijfde plaats in de Big Tour tijdens het internationale concours in Doha. De overwinning ging naar de Fransman Roger-Yves Bost, die eerder op de dag ook al met de zege streek tijdens de Medium Tour.


Bost loodste zijn Castle Forbes Cosma (v. Couleur Rubin) in 61,75 seconden foutloos rond en pakte daarmee de overwinning. Tweede werd de Portugese Luciana Diniz met Lennox (v. Lifestyle), gevolgd door Duitser Marco Kutscher en Cash 63 (v. Carthago). Jur Vrieling legde met een foutloze rit met VDL Bubalu (v. Baloubet de Rouet) in 64,44 seconden beslag op de vijfde plaats.

In de Medium Tour was Bost eerder op de dag ook al niet te evenaren met Nikyta d’Elle (v. Richenbourg). Maikel van der Vleuten pakte met VDL Groep Eureka (v. Chin Chin) de vijfde plaats. Deze rubriek werd halverwege de wedstrijd stil gelegd vanwege een pijnlijke val van sjeik Ali bin Khalid Al Thani op hindernis negen. Hij werd per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis, maar bleek niet ernstig gewond.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook