Ga naar hoofdinhoud

Kim Emmen verkozen tot Best U25 rider in Praag

Global Champions Awards - Foto: GCT

In Praag werden gisteren de GCL Season Awards uitgereikt en daar kreeg Kim Emmen de award voor beste onder-25 ruiter overhandigd. De 24-jarige amazone startte dit seizoen voor het eerst in de Global Champions Tour/League wedstrijden en deed dit niet onverdienstelijk. Voor haar prestaties werd Emmen gisterenavond in Praag geëerd.

Kim Emmen was deel van de Shanghai Swans en behoorde tot de U25 ruiters die toegevoegd zijn aan de GCL teams om de nieuwe generatie zich verder te laten ontwikkelen. In Parijs hielp Emmen de Swans op het podium en aan de vierde plaats in het overall kampioenschap van 2019.

Emmen reageerde toen ze de award overhandigd kreeg: “Ik wil graag iedereen bedanken voor het geweldige seizoen dat ik heb gehad. Ik wil ook Eric Berkhof bedanken die het mogelijk maakt voor mij om te rijden.

Bron: GCL Persbericht/Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Eén reactie op “Kim Emmen verkozen tot Best U25 rider in Praag

  • marcel dufour

    Waarmee nog maar eens wordt onderschreven dat de GCT langzamerhand niets meer te maken heeft met een open circuit voor de beste ruiters en amazones maar louter en alleen een feestje voor de happy few waar startplaatsen gekocht worden en niet verdiend.

    Niets ten nadele van Kim Emmen maar op de echte U25 lijst van de FEI staat ze 33ste en is Jos Verlooy de nummer een en Kevin Jochems de beste Nederlander..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook