Ga naar hoofdinhoud

KWPN’ers maken de dienst uit in 2* 1,45m Lausanne, Brego R’N B in top drie

Katie Dinan met Brego R'n B Foto: The Book

In de 1,45m rubriek van de CSI2* in Lausanne bestond de top vier enkel uit KWPN'ers. Alex Duffy schreef de rubriek op zijn naam na een snelle barrage ronde. De Ier liet zijn zes mede-barragekandidaten achter zich. De voorheen door Angelique Hoorn gereden Brego R'N B (v.Namelus R) eindigde op het podium in de proef.

Duffy stuurde zijn KWPN’er FTS Elliot (v.Cicero Z) foutloos rond in de barrage en zette een tijd neer van 34,98. De Ier pakte de winst en daarmee 8250 euro. Stamboekgenoot Carola BH (v.Dutch Capitol) mocht als tweede opstellen. Met haar amazone Sophie Gochman klokte de merrie 35,22 en mocht achter Duffy plaatsnemen.

Top vier

Het voormalige toppaard van Angelique Hoorn, Brego R’N B, maakte met zijn amazone Katherine A. Dinan de top drie compleet. Een foutloze ronde in 35,35 betekende een mooie derde plaats voor het duo dat sinds maart dit jaar een combinatie is. Florence Schwizer-Seydoux en haar KWPN’er Delphi (v.Ukato) hielden eveneens de nul op het scorebord en een tijd van 40,01 seconden bezorgde de combinatie een vierde prijs.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook