Ga naar hoofdinhoud

KWPN’ers voorop in prijsuitreiking 1,40m en 1,50m Knokke, Kuyten beste Nederlandse

In de 2* 1,40m rubriek van vanochtend stond KWPN'er Goanita (v.Zandor) vooraan in de prijsuitreiking en in de 3*1,5om rubriek bezetten de KWPN'ers Eclatant (v.Berlin) en Dabresse (v.Dollar Dela Pierre) de eerste twee tredes van het podium. Suus Kuyten zette van de Nederlanders de beste resultaten neer en reed in beide rubrieken er vooraan bij. 

Goanita en haar amazone Oda Charlotte Lyngvaer, vriendin van Timothy Hendrix, pronkten bovenaan de uitslag van de 1,40m twee-fasen rubriek vanochtend. Het duo klokte een tijd van 36,33 in de tweede fase en was daarmee de concurrentie te snel af. Suus Kuyten deed met de KWPN’er Folinda (v.Van Gogh) goede zaken in de rubriek. De amazone stuurde de Van Gogh-dochter rond in 38,64 en viel net naast het podium op de vierde plaats.

3* 1,50m rubriek

In de 1,50m rubriek kwam Eclatant het beste uit de bus na een vier-koppige barrage. De Berlin-zoon en Stephex Stables-amazone Petronella Andersson klokten een tijd van 40,01 en schreven de proef op naam. Satoshi Hirao en Dabresse deden er net wat langer over in de barrage. Het koppel zette een tijd neer van 41,26 en mocht achter Andersson plaatsnemen in de prijsuitreiking. Kuyten was wederom de beste Nederlandse in de rubriek. Met Dallas du Domaine Z (v.Darco) moest de amazone in de eerste omloop een fout incasseren, maar werd toch nog zevende in de rubriek.

Bekijk hier de 1,40m uitslag en hier de 1,50m uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook