Ga naar hoofdinhoud

Leipzig: De Luca pakt nipte overwinning in 1,45m

Lorenzo de Luca hier met Irinice Horta in de finale van de WEG Tryon 2018. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In Leipzig pakte Lorenzo de Luca zojuist de overwinning in de 1,45m IDEE Kaffee-Preis. In de direct-op-tijd proef was de Italiaan net iets sneller dan zijn concurrenten en zette de proef op zijn naam.

Op het moment dat de Luca de ring in kwam rijden stond Tobias Meyer met Coeur de Lion (v.Carenzo) aan de leiding met een tijd van 52,08. De Italiaan wist wat hem te doen stond en dook met Evita van ’t Zoggehof (v.Golden Hawk) anderhalve seconde onder de tijd van de Duitser.

Ahlmann

Christian Ahlmann deed met Atomic Z (v.Cumano) een goede poging de Italiaan van zijn troon te stoten, maar kwam net zes seconden tekort voor de overwinning. Ahlmann kon achter de Luca aansluiten. Pius Schwizer eindigde met Cina Donna AWR (v.Chacco-Blue) net achter de Duitser en maakte de top drie compleet.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook