Ga naar hoofdinhoud

Lily Atwood schrijft 4* 1.45m op naam, Albert Zoer bij beste zeven

Albert Zoer, hier met Gigolo Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Op de afsluitende dag in Luik stond er vanochtend een 1.45m rubriek op het programma en de overwinning viel ten prooi aan de Britse Lily Atwood. Atwood hield de overwinning uit de Belgische handen van Thibeau Spits. Albert Zoer reed ook de top van het klassement binnen en eindigde bij de beste zeven in de 4* 1.45m proef.

In het direct-op-tijd parcours verschenen 53 deelnemers aan de start en als voorlaatste starter kwam Atwood uiteindelijk als beste uit de bus. Thibeau Spits pakte als 33e starter de leiding en leek af te stevenen op winst. De Belg stuurde Juragold Bormes (v.Contact vd Heffinck) snel rond in 57.72 seconden en daar leek niemand tegen opgewassen. Tot Atwood haar ronde reed. De Britse amazone klokte met Karibou Horta (v.Landor S) een razendsnelle tijd van 54.71 en kaapte de overwinning weg voor Spits.

De Fransman Geoffroy de Coligny mocht met Raimondo du Plessis (v.Calin du Plessis) als derde opstellen met een tijd van 57.91. Albert Zoer en Heechhiem’s Cancun VDM (v.Balou du Rouet Z) pakten een mooie topklassering. De Nederlander zette een tijd neer van 59.59 en werd nog zevende in de proef.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.