Ga naar hoofdinhoud

Lisa Nooren tweede in puntenspringen Genève

Lisa Nooren met VDL Groep Sabech d'Ha Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Het puntenspringen was vanmorgen de eerste proef op het CSI in Genève waarin Lisa Nooren tweede werd. Nooren sprong met de Berlin-dochter Dienellie alle 65 punten bij elkaar, maar kwam qua tijd net iets te kort op winnaar Pedro Veniss met Anaya Ste Hermelle (v. Andiamo).

Al vroeg in de rubriek had Pedro Veniss op Anaya Ste Hermelle de 65 punten bij elkaar gesprongen in een snelle tijd van 44,14 seconden. Die tijd kwam niet meer in gevaar en de Braziliaan pakte de eerste prijs.

Voor Lisa Nooren verliep het parcours goed. Op overtuigende wijze sprong Dienellie snel en foutloos over het 1,40m-parcours. Nooren finishte in 45,19 seconden, goed voor de tweede plaats. De amazone werd in het klassement gevolgde door de Zwitserse ruiters Anthony Bourquard met Thalie d’Anjou (v. Airborne Montecillo) en Niklaus Rutschi op de KWPN’er Fandilot D (v. Warrant).

Harrie Smolders reed Emerald (v. Diamant de Semilly) een rustig foutloos rondje. De hengst sprong geweldig en eindigde met een tijdfout en 64 punten op de vijftiende plaats.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook