Ga naar hoofdinhoud

Lukas om vaderlandslievende redenen naar Ierland

Denis Lynch, hier met The Sinner Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

De tienjarige Lukas (Locorotondo x Ramiro's Son) is binnenkort in de ring te zien onder Denis Lynch. Tot voor kort maakte de schimmelhengst onder Christian Kukuk nog deel uit van het Duitse B-kader. De hengst is in eigendom van Ronocco Jump Ltd van Cian O'Connor, maar de Ier en zijn andere investeerders hebben de keuze voor een ruiterwissel gemaakt met het oog op de Olympische Spelen in Tokyo.

“Het team van Ludger en Christian heeft fantastisch werk met het opleiden van deze hengst gedaan, en de andere investeerders en ik hebben dit besluit alleen maar om vaderlandslievende redenen genomen”, liet O’Connor aan World of Showjumping weten. “Ierland moet zich nog kwalificeren voor de Olympische Spelen en Denis had niet de beschikking meer over een toppaard. We dachten dat dit een goede match zou zijn en Ierland mogelijk goed tot dienst kan zijn.”

Bron: World of Showjumping

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook