Ga naar hoofdinhoud

Maikel van der Vleuten tweede in 1,45m

Maikel van der Vleuten en de Chin Chin-dochter VDL Groep Eureka sprongen vanmiddag naar de tweede plaats in de Prijs Dyckerhoff AG op het CSI5* in Wiesbaden. Daniel Deusser pakte voor zijn organiserend thuisland de winst met Mouse (v. Limbus). 

Nadat Deusser en de vijftienjarige Mouse in 58,73 seconden door het parcours geraasd waren, was het voor de concurrentie erg moeilijk om hen van de troon te stoten. Maikel van der Vleuten kwam het dichtst bij de Duitser met 61,82 seconden. Dat leverde hem en Eureka de tweede plaats op. Ook de Italiaan Emanuele Gaudiano en Chicago (v. Chambertin) waren erg snel met een tijd van 62 seconden. Zij werden derde.

Eventinglegende Michael Jung startte de twaalfjarige hengst Der Dürer TSF (v. Waitaki) en werd vierde. Zijn landgenoot Max Kühner volgde hem op met de BWP-merrie Carolien vh Scheefkasteel (v. Perhaps vd Molenvondel).

Ook Jeroen Dubbeldam en Utascha SFN (v. Lux) raakten in de toptien. Zij bleven foutloos binnen een tijd van 65,74 seconden en werden zevende. Gert-Jan Bruggink en Primeval Dejavu (v. Heartbreaker) waren bijna drie seconden trager en werden negende.

Gerco Schröder en Seoul (v. Thunder vd Zuuthoeve) eindigden als 48ste combinatie na negen strafpunten en een tijd van 79,07 seconden.

Klik hier voor het volledige resultaat.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook