Ga naar hoofdinhoud

Maikel van der Vleuten naar winst in Barcelona

Met een snelle tijd van 53,83 seconden was Maikel van der Vleuten met VDL Eureka (v. Chin Chin) vanochtend in Barcelona niet te kloppen. Deze succesvolle rit in het 1.45 m dat direct op tijd werd verreden, leverde de ruiter uit Mierlo 9.900 euro op.

Een tweede plaats was er voor de Canadees Yann Candele. Met Brooklyn Blues (v. Balou du Rouet) klokte hij af op 54,34 seconden. Net iets trager was de Ierse ruiter Shane Breen, hij eindigde met de negenjarige Zarnita (v. Namelus R) als derde.

Harrie Smolders behaalde ook nog net een top tien klassering. Hij reed met Exquis Walnut de Muze (v. Nabab de Reve) foutloos rond in 60,64 seconden.

Vanmiddag om 15.30 uur gaat in Barcelona de finale van de Nations Cup van start.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Horses

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook