Ga naar hoofdinhoud

Marc Houtzager wint Championat van Hamburg

Marc Houtzager met Sterrehof's Uppity. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Met Sterrehof's Uppity (v. Guidam) toonde Marc Houtzager zich zojuist de sterkste in de Championat van Hamburg. De combinatie zette een foutloze barrage binnen 44,40 seconden neer en was daarmee de concurrentie te snel af.

De Duitser Christian Ahlmann greep de tweede plaats met Lorena (v. Larenco), gevolgd door landgenoot Thomas Voss met Carena (v. Corrado I).

Jur Vrieling eindigde als vierde met VDL Bubalu (v. Baloubet du Rouet) in deze 1,55 m-rubriek geldend als kwalificatie voor de Global Champions Tour en de Grote Prijs.

Klik hier voor alle uitslagen.
Klik hier voor een video van Houtzager’s rit.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook