Ga naar hoofdinhoud

Maurice Tebbel na vijf maanden Valkenswaard weer terug naar huis

Maurice Tebbel met Don Diarado. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Maurice Tebbel raakte eind vorig jaar zijn toppaarden kwijt, maar er kwam een nieuwe uitdaging. Per 1 februari ging de Duitse springruiter werken in Valkenswaard voor Stal Tops en Athina Onassis. Daar is nu al weer een eind aangekomen. Tebbel is terug in Duitsland in Emsbüren op hengstenstation van zijn vader.

“Als de ene deur sluit, gaat er een andere open. Begin dit jaar kreeg ik een aanbieding van een van de topstallen in Europa, waar ik de kans heb om op vijfsterren-niveau te blijven rijden, veel nieuwe ervaring op te doen en mezelf weer te ontwikkelen”, vertelde Maurice Tebbel aan het begin van het jaar.

Maar deze nieuwe deur is al weer gesloten. Tebbel verlaat Athina Onassis en de Global Champions Tour om zich thuis weer bezig te houden met het opleiden van de jonge hengsten op het station van zijn vader Rene.

“Welkom thuis”, staat geschreven op de Facebook pagina van hengststation Rene Tebbel. “Hij is weer terug om onze jonge paarden voor te bereiden op de grote sport en de handel verder uit te breiden. Wij zijn heel blij dat hij weer bij ons is en willen Jan en Athina bedanken voor de geweldige tijd!”

Bron Facebook/spring-reiter.de

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook