Ga naar hoofdinhoud

Mclain Ward wint 1,50m Spruce Meadows, en ook met Rapidash bij beste acht

Mclain Ward schreef gisteren op Spruce Meadows de hoofdrubriek op zijn naam. In de 1,50m direct-op-tijd proef was Ward meer dan twee seconden sneller dan de nummer twee. Met Rapidash (v.Chaqui Z) die de ruiter in maart dit jaar kocht, eindigde Ward ook in de top acht van het klassement. 

Ward stuurde zijn Noche de Ronda (v.Quintender) super snel rond in 58,15 seconden en greep daarmee de overwinning. De Venezolaan Angel Karolyi en April Moon (v.Quinar) hadden 60,47 seconden nodig om het parcours te voltooien en mochten achter Ward plaatsnemen. Daniel Coyle en de KWPN’er Farrel VDL (v.Cardento) kwamen binnen in 61,17 en werden derde. Ward en Rapidash noteerden een foutloze ronde en eindigden met 63,94 als achtste in de 1,50m rubriek.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook