Ga naar hoofdinhoud

Medium Tour valt ten prooi aan Georgia Tame, Hessel Hoekstra beste Nederlander

Hessel Hoekstra, hier met Elien Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Op CSI Zwolle viel de eerste overwinning in de Medium Tour in de Britse handen van Georgia Tame. De amazone was in het direct-op-tijd parcours haar concullega's te snel af en voerde de complete buitenlandse top vijf aan. Hessel Hoekstra noteerde het beste Nederlandse resultaat en eindigde bovenin het klassement.

Tame stuurde haar Quintella (v.Sanvaro) razendsnel rond in 47.38 en was onverslaanbaar. Felix Hassmann stond met SL Brazonado (v.SL Baluarte) geruime tijd aan de leiding maar moest in Tame toch zijn meerdere erkennen. Hassmann werd met een tijd van 48.04 tweede.

Top van het klassement

Thaigo Ribas da Costa maakte de top drie compleet. Met Kinky van ’t Heike (v.Epleaser) klokte de Braziliaan een tijd van 48.65 en eindigde als derde. Ernesto Canseco werd met Pretty Little Liar (v.Indoctro) vierde voor Alonso Valdez Prado en Fresca (v.Carambole). Hessel Hoekstra zette het beste Nederlandse resultaat neer. De Nederlander kwam met Quincy (v.Quintender) door de finish in 52.73 seconden en pakte daarmee een zesde prijs. Sjaak Sleiderink (Ivan R) en Kim Emmen (Farah) tekenden voor de zevende en achtste prijs.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook