Ga naar hoofdinhoud

Michaels-Beerbaum pakt GP Riesenbeck, Van Asten vijfde

Meredith Michaels-Beerbaum, hier met Bella Donna. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Met La Caramba (v. Carambole) won Meredith Michales Beerbaum op het terrein van haar zwager de Grote Prijs van Riesenbeck. Ze was slechts 1/100 seconde sneller dan Mario Stevens en Baloubet 4 (v. Balou du Rouet). Ook de derde plaats was voor een thuisruiter: Jens Baackmann met Carmen 255 (v. Cornet Obolensky).

Leopold van Asten werd vijfde met Vdl Groep Chaccola (v. Chacco-Blue). Er waren maar liefst 21 starters in de barrage van de 1m45 rubriek, Michaels-Beerbaum was de eerste. Met haar pas negenjarige paard zette ze direct een tijd neer die niet meer in te halen was. Al deed laatste starter Mario Stevens wel zijn uiterste best, maar ook hij brak niet meer door de magische grens van 40 seconden.

“Dat was echt super leuk” reageerde de winnares na afloop. “Ik heb de Beerbaum-eer hoog kunnen houden!”

Van Asten tweede bij jonge paarden

In de Youngster tour deed Van Asten ook goede zaken. De wedstrijd voor zes- en zevenjarige springpaarden eindigde in zilver voor de Nederlander, met Vdl Groep Hutch (v. Numero Uno). Pepina G (v. Perigueux) won deze rubriek onder het zadel van Tim Rieskamp-Goedeking.

 

Uitslag GP

Uitslag Youngster Tour

Bron: Horses.nl / St Georg

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook