Ga naar hoofdinhoud

Milan Morssinkhof op dreef in Aarhus: twee maal op het podium

Milan Morssinkhof sloeg vandaag in Aarhus een dubbelslag. De Nederlander eindigde zowel bij de Children als bij de pony's op het podium. In beide rubrieken bleef de winst in Deense handen.

In de Children Small Tour ging Mads-Emil Sandgaard Mørup er met de overwinning vandoor. De Deen zette met Qualitive (v.Quick Star) een tijd neer van 37,18 in het twee-fasen parcours en pakte de winst. Milan Morssinkhof deed er met Vivor du Castet (v.Flipper d’Elle) iets langer over en werd met 40,30 seconden tweede.

Pony’s

De Small Tour van de pony’s kwam op naam van Thilde Strandby Moeller en Attyrory Goldstar. Het duo finishte in 29,10 en schreef de rubriek op naam. Ook in deze proef eindigde Morssinkhof als tweede. In het zadel van Elle Birken klokte de 13-jarige ruiter een tijd van 30,51 en mocht achter Strandby Moeller plaatsnemen op de tweede plaats.

Bekijk hier de uitslagen.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook