Ga naar hoofdinhoud

Nederlanders goed op dreef onder de Italiaanse zon

Sander Geerink, Lisa Nooren, Amber Fijen en Kim Emmen hebben de (lange) reis naar Arezzo gemaakt en beginnen gelijk goed aan de Toscana Tour. Geerink stond vandaag drie keer in de top vijf, Nooren, Fijen, en Emmen stonden allemaal in de top tien vandaag. 

In de Silver Tour 1,40m viel Sander Geerink met Donner IK (v.Deauville van T&L) net naast het podium. De Nederlander eindigde op een mooie vierde plaats in het twee-fasen parcours. Lisa Nooren haalde nog een achtste plaats binnen in de proef met de Kashmir vh Schuttershof-nakomeling Jarolus vd Bergdalhoeve.

Gold, Silver en Gold

Amber Fijen plaatste zich in de Gold Tour 1,40m als vijfde met Gucci (v.Spartacus TN). In diezelfde rubriek mocht Lisa Nooren de negende prijs in ontvangst nemen met VDL Groep Sabech d’Ha (v.Qredo de Paulstra). Sander Geerink stond ook weer in de top van de uitslagenlijst in de Silver Tour 1,40m proef. De ruiter uit Gelselaar moest in de Fransoos Pierre Alain Mortier (Antilope de Lara) zijn meerdere erkennen en werd met Pandora (v.Perigueux) tweede. Ook in de Longines Ranking proef over een 1,45m parcours was Geerink er weer vooraan bij. De Nederlander werd met de Cassini II-zoon Comino vijfde net voor Kim Emmen en Farah (v.Arezzo) die zesde werden.

Bekijk hier de uitslagen.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook