Ga naar hoofdinhoud

Nederlanders in top 10 op vrijdag in Salzburg

Archieffoto Tom Martens

Gisteren pakten Tom Martens, Kevin Jochems en Wout-Jan van der Schans allen een top 10 klassering op de Amadeus Horse Indoors - Salzburg. Martens in het Championat von Salzburg, Jochems in de U25 1,50m rubriek en van der Schans in de CSI4* 1,50m proef.

Maar liefst 16 kandidaten bereikten de barrage van het Championat von Salzburg en waarmee het een gevecht voor de eerste plaats werd. De winst ging uiteindelijk naar de Duitser Max Haunhorst met Crueger (v.Converter). De top drie werd afgemaakt door de Duitser Thomas Holz (Buffy) en Zweedse Antonia Andersson (Be Special). Landgenoot Tom Martens reed met Fleetwood (v.Clinton) naar een knappe vierde plaats.

u25 en Big Tour

In de U25 1,50m rubriek reed Kevin Jochems met Kyamant van ’t Spieveld (v.Diamant de Semilly) naar een negende plaats. De jonge ruiter reed verreweg de snelste tijd in het direct-op-tijd parcours, maar door een fout viel Jochems terug naar een negende plaats in het klassement. In de 1,50m Big Tour hield Wout-Jan van der Schans de Nederlandse eer hoog met de tienjarige D’Angelo (v.Tangelo vd Zuuthoeve). In de direct-op-tijd proef eindigde het duo op een gedeelde tiende plaats.

Bekijk hier de uitslagen.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook