Ga naar hoofdinhoud

Nederlanders laten van zich horen op Zangersheide Z-Tour

Zowel in de CSI2* als bij de zesjarigen waren de Nederlanders zeer succesvol gisteren en vandaag in Lanaken. Piet Raijmakers, Henry de Wolf en Annette Wolf reden op vrijdag al bij de prijzen in de zesjarigen-rubriek en ook Amanda Slagter, Josta van Straaten en Leopold van Asten reden in de 2* de top tien binnen. Vandaag zorgden Amanda Slagter, Joey Albert en Anette Wolf bij de jonge paarden voor mooie resultaten en eindigden Michael Korompis en Leopold van Asten in de 2* rubrieken in de top van de klassementen.

Op vrijdag bleef de winst bij de zesjarigen in België bij Olivier van Roosbroeck en Narengo STB (v.Bisquiet Balou C), de kampioen bij de zesjarigen hengsten-competitie in België een paar weken geleden. Piet Raijmakers JR stuurde I’m Specialized Z (v.I’m Special de Muze) het podium op. De Nederlander eindigde als derde in de proef net voor Henry de Wulf. De Wulf werd met Seleste B.Z. (v.Spartacus T.N.) vierde. Annette de Wolf en Irish Coffee PR (v.Emerald) pakten nog een elfde plaats.

2* 1,40 en 1,45m

In de 1,40m van gisteren viel Amanda Slagter net naast het podium. De amazone werd met de Chacco-Blue-zoon Royal Blue vierde in de direct-op-tijd proef. Josta van Straaten eindigde met Dior Bin Sarah (v.Flipper D’Elle) als elfde in de proef. In de 1,45m was het Leopold van Asten die met VDL Groep Zidane (v.Heartbreaker) die van zich liet horen, de Nederlander pakte een mooie vierde plaats.

Zaterdag

Vandaag eindigde Amanda Slagter bij de zesjarigen in de top drie. Slagter stuurde Nothing to Lose van’t Meulenhof naar een derde plaats. Joey Alberti eindigde met Baltic Love (v.Balou du Rouet) als zesde en Annette Wolf plaatste zich met Irish Coffee PR als achtste. Michael Korompis en Leopold van Asten reden in de 1,40m en 1,45m vandaag de top twaalf binnen. Korompis werd met Indezz V (v.Thunder vd Zuuthoeve) elfde in de 1,40m twee-fasen rubriek en van Asten stuurde VDL Groep Beauty (v.For Pleasure) naar een twaalfde plaats.

Bekijk hier de uitslagen.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.