Ga naar hoofdinhoud

Nederlandse jeugd laat van zich horen in Gorla Minore

Fleur Holleman hier met Venery Dew Drop. Foto: Melanie Brevink - van Dijk.

De Nederlandse jeugd-ruiters en -amazones presteren erg goed in het Italiaanse Gorla Minore. Selma van Werkhoven, Wesley de Boer, Fleur Holleman, Lilly Engelsman, Cheyenne Meijers en Mart Ijland zorgden voor de Nederlandse vlaggen in de uitslagen. 

Selma van Werkhoven pakte bij de Children met Carli Ferme Blanche Z (v.Caridor Z) een achtste plaats in de 1,20m Lichte Tour. In de zware tour eindigde Wesley de Boer op het podium. De kersverse Nederlands Indoor Kampioen van de klasse M stuurde Esprit de Pomme (v.Berlin) naar een derde plaats.

Pony’s

In de Lichte Tour  van de pony’s was Fleur Holleman oppermachtig. De Nederlands Kampioene klasse ZZ stuurde haar Venery Dew Drop naar de winst en zette haar Italiaanse concurrenten op achterstand. In de Zware Tour kwam Lily Engelsman net tekort om het Wilhelmus te laten klinken. De amazone moest enkel Elisabeth Knaus en haar Joe Cool voorlaten en werd tweede met Blackwoodland Rock. Cheyenne Meijers en Special Lady eindigden op een mooie vijfde plaats in de rubriek. Mart Ijland (Invisible vh Juxschot) en Fleur Holleman (Bora Bora) pakten nog een zevende en elfde plaats.

Bekijk hier de uitslagen.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook