Ga naar hoofdinhoud

Net niet voor Kim Emmen in Gold Tour Arezzo

Kim Emmen kwam vanmiddag net tekort in de Gold Tour 1,40m proef vanmiddag in het Italiaanse Arezzo. De amazone moest in Pierre Marie Friant haar meerdere erkennen. Sander Geerink, Suus Kuyten en Amber Fijen eindigden ook in de top van het klassement. Bij de jonge paarden op woensdag waren Emmen en Harrie Wiering ook al succesvol.

In de Gold Tour 1,40m twee-fasen rubriek was Pierre Marie Friant met Top Class du Plessis (v.Norman Pre Noir) zijn concurrenten te snel af in 32,66 seconden. Kim Emmen finishte met de Arezzo-dochter Farah in 34,34 en eindigde daarmee als tweede achter Friant. Het fokproduct van G. Verbakel de KWPN’er Erinette V (v.Ircolando) werd vierde. Sander Geerink (Easter), Suus Kuyten (Gacarla VDL) en Amber Fijen (Flying-Sam) bezetten de plaatsen acht, twaalf en dertien in de 1,40m proef.

Jonge paarden

Gisteren vielen Kim Emmen en Harrie Wiering ook al in de prijzen bij de jonge paarden. Bij de zesjarigen werd Kim Emmen met Indian Gold (v.Cassini Gold) vierde en Harrie Wiering met Coeur de Papillon (v.Conthargos) eindigde als elfde. In de zevenjarige-rubriek stond KWPN’er Heavy vd Felixhoeve (v.Eldorado vd Zeshoek) met diens ruiter Bronislav Chudyba vooraan in de prijsuitreiking. Mede-stamboekgenoot VDL Groep Halloween (v.Clinton), gefokt uit Leopold van Asten’s toppaard VDL Groep Beauty (v.For Pleasure), werd met Giampiero Garofalo vijfde, net voor Harrie Wiering en Gweedore vd Groote Kamps Z (v.Glasgow vh Merelsnest) die als zesde eindigden.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.