Ga naar hoofdinhoud

Net niet voor Sanne Thijssen in Bonheiden

Sanne Thijssen hier met Bulavsco Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Vanavond kwam Sanne Thijssen net tekort voor de overwinning in de 1,40m 3* rubriek in het Belgische Bonheiden. Bart Clarys hield de overwinning in eigen huis. Kevin Jochems, Sabrina van Rijswijk en Glenn Knoester reden gisteren en vandaag ook verdienstelijk mee. 

In de 1,40m 3* rubriek van gisteren eindigde Sanne Thijssen al bij de beste tien. Met Carado (v.Cornado) werd de amazone negende. Kevin Jochems, wederom Thijssen en Sabrina van Rijswijk eindigden in de 2* 1,40 ook in de top van het klassement. Jochems pakte met Flying Jackie (v.Nabab de Reve) een achtste plaats, Sanne en Elvira (v.Zilverstar) plaatsten zich als elfde en Sabrina van Rijswijk werd met Lely vd Bisschop (v.Elvis ter Putte) dertiende.

Net niet

In de 3* 1,40m twee-fasen rubriek van vandaag greep Sanne Thijssen net naast de overwinning. De amazone moest enkel Bart Clarys en de KWPN’er Geste van de Vihta (v.Zirocco Blue VDL) voor haar dulden. De Nederlandse werd tweede met Carrado in de proef. In het 1,45m was Glenn Knoester met Alpicor (v.Lupicor) de beste Nederlander. Het duo werd elfde in het klassiek met barrage dat op naam kwam van Gregory Wathelet en Iphigeneia de Muze (v.Erco van ’t Roosakker).

Bekijk hier de uitslagen.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook