Ga naar hoofdinhoud

Nieuw talent voor Martin Fuchs

Martin Fuchs en Clooney. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De nummer vijf van de Wereldranglijst Martin Fuchs heeft een nieuw talent in zijn stal verwelkomt. Het gaat om de negenjarige Avenir D'Aiguilly, die inmiddels op 1,50 meter-niveau onder Kay Milliger loopt.

De hengst heeft als vader de bij Selle Français goedgekeurde Vancouver, die bij het KWPN het schopte tot de derde bezichtiging. De tienjarige kreeg zijn opleiding van een andere Zwitserse topruiter Pius Schwizer.

Bron: Horses.nl/Worldofshowjumping 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook