Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe paarden voor familie Gulliksen en Cian O’Connor

Bertram Allen met Gin Chin van het Lindenhof Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Bertram Allen's Grand Prix-paard Gin Chin van het Lindenhof is verkocht aan de familie Gulliksen. Dochter Victoria zal de zoon van Chin Chin gaan rijden. Ook Cian O'Connor heeft zich verzekerd van een nieuw talent, Miss Bubbles. De Oldenburgese dochter van Balou du Rouet werd door Torben Köhlbtandt uitgebracht.

De twaalfjarige Belgische hengst Gin Chin van het Lindenhof heeft in zijn leven al heel wat prijzengeld bij elkaar gesprongen. Via Fabrice Galdini kwam de hengst bij Marcus Ehning en zijn pupil Bertram Allen nam de in 2017 de teugels over.

Voor dochter Victoria

Allen boekte de nodige successen met de zoon van Chin Chin. Het paar won onlangs nog de Grand Prix van Maastricht. Nu vertrekt de twaalfjarige BWP’er naar de stallen van Geir Gulliksen. Aan World of Showjumping verklaarde de Noor: “Mijn dochter Victoria zal Gin Chin gaan rijden. Maar ik neem hem mee straks eerst mee naar London Olympia.”

Miss Bubbles

Cian O’Connor heeft de negenjarige merrie Miss Bubbles in zijn springstal verwelkomd. De dochter van Balou du Rouet, gefokt door Gestüt Lewitz, was sinds 2017 succesvol onder de Duitser Torben Köhlbtandt. In november reed Köhlbrandt de merrie nog naar een tweede plaats in de 3* Grand Prix van München.

Nieuwe talenten

Tegen World of Showjumping vertelde de Ierse springruiter dat hij wat paarden had verkocht en nu weer enkele nieuwe talenten had aangekocht om zijn stal voor volgend jaar weer op volle sterkte te hebben.

Brom World of Showjumping

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook