Ga naar hoofdinhoud

Ehrens: ‘Wat hier gepresteerd is, staat op papier’

Rob Ehrens, bondscoach springen senioren. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Bondscoach Rob Ehrens hield de prestaties van de ruiters nauwlettend in de gaten op het NK in Mierlo. "Wat hier gepresteerd is, staat op papier. Wie hier niet is, mist een kans.", laat de bondscoach stellig weten.

Ehrens: “Ik ben heel dankbaar en blij dat CH Mierlo hier weer een heel mooi kampioenschap heeft georganiseerd, dat is een enorm compliment waard. Er stonden hier parcoursen op hoog sterren niveau, als je hier in de top mee rijdt, heb je het goed gedaan. Dat geldt op alle fronten ook bij de Children, Junioren en Young Riders, wie hier vooraan mee draait heeft iets laten zien.”

Topnamen

“Er missen een paar ruiters, maar we hebben ook een groot aantal topnamen aan het werk gezien. Drie daarvan stonden op het podium, maar ook mannen als Jur Vrieling, Bart Bles en Willem Greve zijn er en de sport was top. Wat hier gepresteerd is, staat op papier. Wie hier niet is, mist een kans.”, vervolgt Rob Ehrens.

Rijtje

“Ik ga nu voor mezelf alles rustig op een rijtje zetten en kijken wie er naar welke wedstrijd gaat. Ik heb hier heel veel input gekregen waar ik mee aan de slag kan.”, sluit de bondscoach af.

Bron: Horses.nl/KNHS

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook