Ga naar hoofdinhoud

Emma Bocken neemt leiding NK Children over

Een uitstekende rit in de direct op tijd over een hoogte van 1,25m-1,30m heeft Emma Bocken niet alleen de dagwinst gebracht, maar brengt haar ook naar de leidende positie in de tussenstand van het Nederlands kampioenschap springen voor Children. En dat is nog niet alles voor de jonge amazone, ze neemt in de tussenstand de derde plaats in met de Warrant-dochter Estera. Wesley de Boer neemt voorlopig de zilveren positie in.

In het snelheid- en wendbaarheidsparcours op donderdag moest Emma Bocken met Tangelo van de Zuuthoeve-dochter Dagma nog genoegen nemen met de tweede plaats. In de direct op tijd zette ze wederom alles op alles en sleepte de dagwinst binnen met een foutloze rit in 58,78 seconden. Met Estera liet ze eveneens alle balken in de lepels liggen en finishte in 63,38 seconden, wat haar vandaag de vierde prijs opleverde.

De Boer op zilveren positie

Wesley de Boer moest donderdag Bocken en dagwinnares Hilde Veenstra voor laten gaan, maar klom dankzij een nulronde in 61,86 seconden naar de tweede plaats met de Berlin-zoon Esprit de Pomme. In het tweede onderdeel stuurde Mila Everse de Stromgraaf-nazaat Boully naar de derde prijs. In de tussenstand na twee onderdelen neemt ze de zesde plaats in. Hilde Veenstra kon haar goede vorm van gisteren niet vasthouden en kreeg een balk.

Lees ook:

Hilde Veenstra zet succesreeks voort met zege eerste onderdeel Children

Uitslag tweede onderdeel.
Tussenstand.

Bron: Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook