Ga naar hoofdinhoud

Hilde Veenstra zet succesreeks voort met zege eerste onderdeel Children

De eerste rubriek in het kader van het NK Springen in Mierlo was het eerste onderdeel Children. Hilde Veenstra is de laatste tijd goed onderweg met haar paarden en zette die succesreeks in Mierlo voort door For Pleasure-dochter After Pleasure Toltien met een foutloze rit razendsnel over de finish te sturen. Dat leverde haar de dagwinst op en geeft haar een goede uitgangspositie voor het vervolg van het NK.

Met de veertienjarige schimmelmerrie won Hilde Veenstra begin dit jaar de superfinale op IICH Groningen en reed eerder deze maand succesvol op CSI Lier. In Mierlo reed ze de merrie vandaag als laatste starter de ring en en gebruikte deze startplaats in haar voordeel. Ze zette alles op alles en met 60,19 seconden op de teller finishte ze bijna drie (!) seconden sneller dan Emma Bocken.

Dubbel succes

Emma Bocken bracht twee paarden aan start en gaf haar visitekaartje af door met allebei in de top vijf te eindigen. Met Tangelo van de Zuuthoeve-dochter Dagma klokte ze een tijd van 63,08 en zag met haar andere troef Estera (v. Warrant) 63,89 op de teller verschijnen. Wesley de Boer stak er een stokje voor dat Bocken twee top drie-plaatsen in beslag nam door Berlin-nazaat Esprit de Pomme foutloos rond te sturen in 63,34.

Uitslag.

Bron: Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook