Ga naar hoofdinhoud

Van Asten: ‘Miss Untouchable en Beauty doen niet veel voor elkaar onder’

Leopold van Asten en VDL Groep Miss Untouchable (v.Chacco-Blue) Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
De kersverse kampioen Leopold van Asten heeft nog maar nauwelijks de medaille om zijn nek, maar kijkt al naar het outdoorseizoen. De ruiter rijdende voor de VDL Groep heeft twee potentiele teampaarden, Beauty en Miss Untouchable. ''Miss Untouchable is iets makkelijker in het rijden, maar ik denk dat ze niet veel voor elkaar onder doen.”, laat de kampioen weten.

“Ik denk dat we drie dagen topsport gezien hebben met hele goede parcoursen en spannende sport, ik hoop dat de mensen er ook zo naar gekeken hebben. De eerste landenwedstrijd voor Nederland waar ik naar toe ga is in Rome in mei. De komende weken hebben we nog een aantal concoursen en daarna besluit ik in overleg met bondscoach Rob Ehrens met welk paard ik daar naar toe ga. Dat zal of VDL Groep Beauty zijn of VDL Groep Miss Untouchable.”, vertelt Leopold van Asten

Twee toppers

Van Asten beschikt daarmee over twee toppers waar hij enthousiast over vertelt. “Ze hebben beide een top mentaliteit en het zijn beide merries. Miss Untouchable is iets makkelijker in het rijden, maar ik denk dat ze niet veel voor elkaar onder doen.”

Bron: Horses.nl/KNHS

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook