Ga naar hoofdinhoud

Olivier Philippaerts wint CSI5* in Miami, Harrie Smolders met Zinius achtste

Olivier Philippaerts hier met Legend Of Love

In een spannende barrage wist Olivier Philippaerts met Cataleya in de 1.50m rubriek van de Global Champions Tour in Miami de snelste tijd neer te zetten en pakte daarmee de overwinning. De Belg stuurde zijn 9-jarige merrie in 34,86 sec over de finish. Tweede werd Ben Maher met de KWPN-ruin Don Vito (Quaprice Z x Jus de Pomme). De Brit zette een tijd neer van 35,63 sec en greep daarmee naast de winst.

Ook de ervaren Bertram Allen wist foutloos te blijven maar was niet snel genoeg en moest met Izzy By Picobello als derde aansluiten.

Harrie Smolders wist zich met Zinius knap te plaatsen voor de barrage waar hij een snelle ronde reed (35,08sec) maar helaas ook een fout kreeg. Met de ruin van Nabab de Reve eindigde hij op de achtste plaats. Zowel Erik van der Vleuten met Djoost Again als Gerco Schröder met Glock’s Cognac Champblanc hadden 8 strafpunten en zagen we niet meer terug in de barrage.

In de 1.45m rubriek was Erik van der Vleuten met Djoost Again de beste Nederlander met een vijfde plek. De winst was hier voor William Whitaker met RMF Chacco Top (Chacco Blue x Graf Top). Gerco Schröder eindigde met Davino Q (Vingino x Monaco) hier als negende.

Uitslag 1.50m

Uitslag 1.45m

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook