Ga naar hoofdinhoud

Opnieuw overwinning Kuipers met Nero S vd Hagen Z op Sevilla Tour

De derde week van de Sevilla Tour in Carmona is voor Doron Kuipers alweer goed begonnen. Met de Numero Uno-zoon Nero S vd Hagen Z (v. Numero Uno) boekte Kuipers gisteren zijn tweede overwinning bij de zevenjarigen. In het Twee Fasenparcours bleef het paar Mario Wilson Fernandes op Boston de la Roque (v. Palestro II) ruim voor. Vandaag worden de finales voor de jonge springpaarden verreden.

Net als een week geleden was Doron Kuipers weer de afgetekende winnaar met Nero S vd Hagen Z. Het fokproduct van E.J.C. van Straaten hij deze zomer overgenomen van Marco Sas en blijkt een echte ‘price fighter’ te zijn. Op Spaanse bodem heeft het nieuwe paar al weer heel wat prijzengeld bij elkaar gesprongen.

Ruim de snelste

In het Twee Fasen over 1,35m was Kuipers met de zoon van Numero Uno bijna twee seconden sneller dan de nummer twee Mario Wilson Fernandes op Boston de la Roque. De derde plaats ging naar de Fransman Michel Hecart met Badiane de la Roque (v. Kannan). De merrie is een volle zus van de internationale paarden Toupie de la Roque (1,60m onder Julien Epaillard) en VIP de la Roque (die Hecart zelf op 1,50m-niveau rijdt).

De Ruijter in de prijzen

Bij de zesjarigen was er een vierde plaats voor Anouk de Ruijter en Huepens Conquestador (v. Chin Chin’s Erbe). Ze was een seconde langzamer dan winnaar Tom Slattery met de KWPN’er Haufom (v. Tangelo van de Zuuthoeve). Bij de vijfjarigen werd De Ruijter derde op zoon van Ginus, Inus.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook