Ga naar hoofdinhoud

Oranje boven in Opglabbeek: Wilhelmus voor Houtackers

Yves Houtackers liet vanmiddag in Opglabbeek het Wilhelmus klinken bij de jonge paarden. Ook Demi van Grunsven, Patrick Lemmen, Michael Greeve, Willem Greve en Elisah Aarts deden mee voor de prijzen.

In de zevenjarigen rubriek was Houtackers de grote overwinnaar. De Nederlander was met Zinedine Zidane Z (v.Zambesi) net tweehonderdste van een seconde sneller dan de nummer twee. Die nummer twee was de Belg Dennis Caubergs op de KWPN’er Hemerald-Balia (v.Emerald) die voorheen door Chantal Regter uitgebracht werd. Demi van Grunsven pakte nog een dertiende plaats met haar Namelus R-nakomeling Hucinta.

Zesjarigen en 1,40m

Bij de zesjarigen waren het Lemmen en Greeve die de Nederlandse vlag in de uitslagen vertegenwoordigden. Lemmen pakte met Inostello M (v.Numero Uno) een vijfde plaats en Michael Greeve werd met It’s Easy (v.Ukato) negende in de proef. In het 1,40m reed Greeve ook mee in de top van het klassement. De Nederlander plaatste zich met Contara (v.Conthargos) als zevende in groep I. In de tweede groep reden Willem Greve en Elisah Aarts de top tien binnen. Greve werd met de Calvaro-zoon Faro achtste en Aarts eindigde met Egane (v.Mr. Blue) als negende.

Bekijk hier de uitslagen.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook