Ga naar hoofdinhoud

Oranje boven in Poznan: Tepper, Vrieling en Lemmen in top 10

Patrick Lemmen hier met Ideaal
Drie Nederlandse deelnemers zijn naar het Poolse Poznan afgereisd voor de CSI4* Wereldbeker wedstrijd, en dat blijkt na de eerste dag al niet voor niets te zijn. Suzanne Tepper, Jur Vrieling en Patrick Lemmen pakten vandaag al topklasseringen op hen openingsdag.

Tepper pakte in de zes- en zevenjarigen rubriek met VDL Latina van ’t Merelsnest (v.Nabab de Reve) een mooie vijfde plaats. Vervolgens grepen Jur Vrieling en Patrick Lemmen in de volgende rubriek een topklassering. In de 4* 1,40m rubriek eindigde Vrieling net naast het podium met (alweer) Baltic VDL (v.Quaprice Bois Margot). De ruiter uit Holwierde kwam tot een knappe vierde plaats en Lemmen werd met Jolie Fleur (v.Contact vd Heffinck) in diezelfde rubriek tiende.

Big Tour

Het was stuivertje wisselen tussen Jur en Patrick. Waar Vrieling boven Lemmen eindigde in het 1,40m, draaiden de heren het in de Big Tour 1,45m andersom. Lemmen reed in het twee-fasen parcours met Ideaal (v.Andiamo) een strakke ronde met als resultaat een mooie tweede plaats, en landgenoot Vrieling werd met Zypern III (v.Casall) tiende in de proef.

Bekijk hier de uitslagen.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook