Ga naar hoofdinhoud

Oranje boven in Poznan: Tepper, Vrieling en Lemmen in top 10

Patrick Lemmen hier met Ideaal

Drie Nederlandse deelnemers zijn naar het Poolse Poznan afgereisd voor de CSI4* Wereldbeker wedstrijd, en dat blijkt na de eerste dag al niet voor niets te zijn. Suzanne Tepper, Jur Vrieling en Patrick Lemmen pakten vandaag al topklasseringen op hen openingsdag.

Tepper pakte in de zes- en zevenjarigen rubriek met VDL Latina van ’t Merelsnest (v.Nabab de Reve) een mooie vijfde plaats. Vervolgens grepen Jur Vrieling en Patrick Lemmen in de volgende rubriek een topklassering. In de 4* 1,40m rubriek eindigde Vrieling net naast het podium met (alweer) Baltic VDL (v.Quaprice Bois Margot). De ruiter uit Holwierde kwam tot een knappe vierde plaats en Lemmen werd met Jolie Fleur (v.Contact vd Heffinck) in diezelfde rubriek tiende.

Big Tour

Het was stuivertje wisselen tussen Jur en Patrick. Waar Vrieling boven Lemmen eindigde in het 1,40m, draaiden de heren het in de Big Tour 1,45m andersom. Lemmen reed in het twee-fasen parcours met Ideaal (v.Andiamo) een strakke ronde met als resultaat een mooie tweede plaats, en landgenoot Vrieling werd met Zypern III (v.Casall) tiende in de proef.

Bekijk hier de uitslagen.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook