Ga naar hoofdinhoud

Overwinning Wereldbeker Guadalajara blijft in Mexico

De Wereldbeker wedstrijd in het Mexicaanse Guadalajara werd gisteren gewonnen door Salvador Onate. De Mexicaan hield met Big Red (v.Ludwig von Bayern) zijn concullega's op achterstand in de barrage en hield daarmee de overwinning in eigen huis.

Slechts vier combinaties hielden de nul op het scorebord in het basisparcours. Als eerste starter in de barrage wist Onate wat hem te doen stond. Met Big Red, voorheen gereden door onder andere Steve Guerdat, zette de ruiter een snelle tijd neer van 42,66, maar moest onderweg een fout incasseren.

Top drie

Na Onate verscheen Paola Amilibia aan de start in de barrage. De amazone nam niet alle risico met de Berlin-nakomeling V.I.P., maar incasseerde toch een fout in de barrage, waardoor de Spaanse achter Onate belandde. Simon Nizri noteerde met D Amour From Second Life Z (v.Diamant de Semilly) eveneens een fout en werd derde. Het was voor Onate en Big Red de allereerste Wereldbeker, en hierin boekte het duo gelijk een overwinning.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook