Ga naar hoofdinhoud

Piet Raijmakers Jr. net naast podium in Herning

Piet Raijmakers jr met I'm Specialized Z. Foto: Jacquelien van Tartwijk

Een mooi succes in Herning voor Piet Raijmakers Jr.. Hij stuurde de zevenjarige Olaya Z naar de vierde plaats in de CSI3* over 1,40 meter. De overwinning was voor Guido jr. Klatte, die als enige met de twaalfjarige Coolio 23 (v. Contendro I) onder de 60 seconden wist te blijven.

Achter de Duitse Klatte eindigden twee Denen. In een eindtijd van 63,43 seconden was de tweede tijd voor Hans Ley in het zadel van Kong’s Alli (v. Bogegardens Apollo). Slechts 0,02 seconden langzamer was zijn landgenote Tina Lund met de zestienjarige merrie Centina 10 (v. Dobel’s Cento).

Raijmakers jr.

Piet Raijmakers jr. belandde net naast het podium met de pas zevenjarige Olaya Z (v. Ogano Sitte) en noteerde tijd van 63,67 seconden. Deze merrie is de halfzus van Van Schijndel’s Chopard (v. Rascin), die door de familie Raijmakers werd gefokt en nu op 1,60 meter niveau loopt onder de Italiaanse Natale Chiaudan. Olaya Z werd gefokt door F. van Och en is mede-eigendom met Piet Raijmakers jr..

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook