Ga naar hoofdinhoud

Poels en Athene terug van weggeweest: vijfde in 1,45m Knokke

Aniek Poels met Athene Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Aniek Poels en Athene (v.Berlin) zijn weer terug op het internationale 1,45m niveau. Na een pauze van anderhalf jaar keerde Poels afgelopen februari weer ten tonele met haar topmerrie. Vanochtend sprong het duo in Knokke voor het eerst weer op internationaal 1,45m niveau en eindigde in de top vijf van de 3* proef.

Een barrage moest uitwijzen wie er in de rubriek met de winst vandoor zou gaan. Het was Clement Boulanger met Vaya de Lacke (v.Spotlight Z) die uiteindelijk als sterkste uit de bus kwam. De Fransman klokte 37,97 en sneller dan dat kon geen enkele concurrent de finish door komen. De Olympisch Kampioen van 2004, Rodrigo Pessoa, kwam met HH Venice Beach (v.Voltaire) bijna twee seconden tekort en eindigde als tweede.

Top vijf

De Spaanse Carolina Aresu Garcia Obregon zette met Untrepide de Puychety (v.Mr.Blue) een tijd neer van 40,29 en maakte het podium compleet op de derde plaats. Max Sebrechts en Holiday Uno (v.Numero Uno) hielden de Belgische eer hoog en pakten een vierde plaats. Poels en Athene plaatsten zich ook voor de barrage. Het duo noteerde een foutloze ronde in een tijd van 46,67 en mocht als vijfde opstellen in de prijsuitreiking.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook