Ga naar hoofdinhoud

Power-koppel Jochems en Thijssen snellen klassement 1,40m Lier binnen

Sanne Thijssen en Kevin Jochems.

Kevin Jochems en Sanne Thijssen reden vanochtend beiden de top van het klassement binnen. Jochems moest de overwinning nipt aan zich voorbij laten gaan en Thijssen viel net naast het podium. Ook Siebe Kramer en Sabrina van Rijswijk eindigden bij de beste acht in de eerste 1,40m groep. In de tweede groep plaatsten Hessel Hoekstra en Henk Frederiks zich bij de beste twaalf.

De winst in de eerste groep ging naar Martin Reznicek met Chanya (v.Chacco Blue). De Tsjech reed meer dan een seconde los van Jochems en pakte de overwinning. Kevin reed Kyamant van ’t Spieveld (v.Diamant de Semilly), waarmee de ruiter afgelopen zondag nog vierde werd in de GP van Lier, snel rond, kwam wat tekort en eindigde als tweede.

Top van het klassement

Rik Hemeryck werd met Deesse de la Sure (v.Quickfire de Ferann) derde net voor Sanne Thijssen. Met de Numero Uno-nakomeling Bacardi viel Thijssen net naast het podium op een vierde plaats. Siebe Kramer kon met Evermeta (v.Mr.Blue) achter Sanne aansluiten op plaats vijf. Sabrina van Rijswijk werd met Luigi (v.Lordanos) nog achtste in de 1,40m rubriek. In de tweede groep was Hessel Hoekstra met Gert Jan Bruggink’s Cool Boy (v.Caretino) goed voor een zesde plaats en Henk Frederiks eindigde als elfde met Carel van Donderen (v.Acolino).

Bekijk hier de uitslagen.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook